Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.
  • Op – art az interaktív művészet: a mi mozgásunk által változik az elénk táruló kép. Kiterjesztve ezt a mindennapjainkra: nézőpontváltással és mozgással küzdhetünk a problémákba való beleragadás és a kiégés ellen. Lelki és testi rugalmasság.
  • Control freak megoldások helyett a delegálás művészete
  • „Szociális művészetről álmodom. Hiszem, hogy az emberben mély vágyódás él a kép iránt”– Vasarely azt szerette volna, hogy művei széles körben, az átlagos anyagi körülmények között élők számára is hozzáférhetőek legyenek. A művészetet az emberek közé vitte ki, köztéri plasztikák, épületdíszek formájában egyenesen az utcára, vagy közintézmények, vállalati székházak belső tereinek díszítésével a munkahelyekre.
  • Vasarely művészete reneszánszát éli, Párizsban, Budapesten és szülővárosában Pécsett nagyszabású kiállításokat láthatunk az év során műveiből.

Ár:

25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

Art Coaching Workshop Sorozat a Human Digital Group szervezésben a Krauthammer Magyarország ajánlásával.

Az “Online jelentkezés” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Online jelentkezés
Go to Top