Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Daniel Ofman a Core Qualities  rendszer kidolgozója könyve első 1992- es megjelenése és a Core Quadrant® rendszer kidolgozása óta először tart akkreditációs tréninget Magyarországon partnerünk a Human Digital Group szervezésében.

A rendszer széles körben ismert tanácsadók, HR-esek, trénerek és coachok körében. Jelen képzés kereskedelmi felhasználásra  is jogosultságot ad, mert a Core Qaudrant az erős önismereti összetevő mellett kiválóan alkalmas csapatokban történő együttműködés erősítésére. Mindenki rendelkezik un. „alap erősségekkel”,  amelyeknek ismerete növeli magabiztosságunkat és amelyekre építve tudjuk a legjobb teljesítményt elérni. Ezek az erősségek azonban stressz hatására könnyen válhatnak irritálóvá. Például lehet a „szenvedély” erősségem, de ha túlzásba viszem válhatok „lehengerlő”-vé, ez lesz a „csapdám”. Fontos meghatározni azt a pozitív tulajdonságot (például „higgadtság”), amely kiegészítője lehet az erősségemnek (erőforrás), amely nagyon gyakran azonban kihívásként jelenik meg, mert olyan erős belső blokk  társul hozzá, amelyet neveltetésünkből (is) hozunk, például a higgadtság számunkra a „passzivitás”, vagy „nemtörődömség” megtestesítője, azaz az allergiánk. Ha megértjük alapvető tulajdonságaink un. Core Quadrant®-jait sokkal világosabbá válik, miért reagálunk más emberek dolgaira, tetteire, szavaira úgy, ahogy most tesszük. Hogyan tudnánk a különbözőségekben rejlő erőt jobban kihasználni, és tolerálni a tőlünk eltérő embereket.

A képzés

A három napos gyakorlatorientált program során a résztvevők saját élményen keresztül tapasztalják meg a rendszer használatát először, Daniel különféle gyakorlatokkal ismerteti meg őket, melyekkel ugyanezt megtehetik kollégáik és/ vagy ügyfeleik, sőt csapatuk esetében is, miközben elsajátítják azt is hogyan mutassák be, hogyan használják ezeket a gyakorlatokat szervezetfejlesztési programokban, projektekben vagy egyéb céges tevékenységeik során.

A képzéssel a résztvevők egyben jogosultságot szereznek a Core Quadrant® módszer alkalmazására és a Core Quality International online alkalmazásainak használatára, valamint könyvet és Core Quadrant játéktáblát is kapnak.

Kiknek ajánljuk?

  • Csapatuk együttműködését szívükön viselő vezetők
  • HR szakemberek
  • Trénerek, coachok, tanácsadók

Képzés felépítése és résztevők száma

  • 3×1 nap
  • 2019. január 31 – február 2.
  • Max. 16 fő/csoport

Képzési Díj: € 1.950 + ÁFA
(A képzési anyagokat, és a cateringet az képzési díj tartalmazza)
A képzés nyelve: Angol

A képzésre történő jelentkezéssel kapcsolatban kérem keresse Galambos Ágnes-t a 06-30-230-17-36-os telefonszámon, vagy  az agalambos@krauthammer.com e-mail címen!

Go to Top