Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Fontos, hogy az ember képes legyen arra, hogy a mindennapokban szembejövő problémákat meg akarja oldani, s ha előfordul, hogy néha sikertelenül, mégis újra tudja azt próbálni. Hogyan ismerjük fel az alapvető matematikai összefüggéseket a hétköznapi helyzetekben, ezzel elősegítve a problémák megoldását a mindennapokban? Milyen módon lehetünk képesek kiválasztani és alkalmazni a vállalati folyamatokhoz, gazdasági jelenségekhez kapcsolódó gondolkodásmódokat, modelleket, módszereket?

Mit tanulnak a képzésen résztvevők? Inspirációt kapnak, hogy képesek legyenek:

  • Önálló megoldásokat keresni a problémákra

  • Kérdéseket megfogalmazni, a probléma szempontjából lényeges adatokat azonosítani és elválasztani a lényegteleneket

  • A problémához hasonló egyszerűbb (már megoldott) problémát keresni

  • A problémához illeszthető matematikai modell keresése, választása. (A probléma részekre bontása; összetett probléma áttekintése. Átfogalmazás más, ismertebb problémává; analógia keresése.

Képzési díj:

270.000 Ft + ÁFA / fő (min.2 fő / vállalat esetén: 250.000 Ft + ÁFA / fő)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Jelentkezés
Go to Top