Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Hogyan befolyásoljuk a döntéshozókat és kommunikáljunk sikeresen? A HR stratégiai szerepe megkérdőjelezhetetlen napjainkban, éppen ezért fontos hogyan kommunikálunk a döntéshozókkal. Programunkon gyakorlatorientált megközelítések mentén mutatjuk be:

  • Hogyan járjunk körül úgy egy problémát, hogy tanácsadói/szakértői megoldást tudjunk strukturáltan bemutatni?
  • Hogyan prezentáljunk egy ötletet és hassunk racionális és emocionális szinten is, hogy kedvező döntés szülessen?
  • Hogyan jelentsünk be úgy változást, hogy az elfogadásra kerüljön?

Együttműködő partnerünk: Human Digital Group

A workshopon lehetőség nyílik más cégek és iparágak képviselőivel kiscsoportban megosztani a tapasztalatokat. Résztvevőink inspiráltan és konkrét ötletekkel fognak gazdagodni, hogy nagyobb hatásfokkal befolyásolhassák a döntéseket és segítsék a végrehajtásukat a saját céges környezetükben.

Ár:

2 félnapos workshop regisztráció esetén 25.000 Ft / Fő / Workshop,
egyébként 35.000 Ft / Fő / Workshop

Jelentkezés
Go to Top