Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Nyári akciós ajánlatunkban az önismeretet és személyes fejlődést támogató coaching tanácsadást adunk személyiség teszttel (DISC és motivátorok) egybekötve – kellemes környezetben a Margitszigeten. Az egyéni online felmérést és riportot mi álljuk!

Együttműködő partnerünk: Human Digital Group

Kiknek ajánljuk? Akik még, vagy már nincsenek szabadságon, és forró nyári munkanapjaikban személyes fejlődésükért kívánnak tenni.  A témában jártas tanácsadóink olyan helyzetekre segít felkészülni,  mint karrierváltás vagy előléptetés. Ezen felül nagyon hasznos lehet a csapategyüttműködés fejlesztésében, különböző motivávációs és kommunikációs igények felismerésében és annak tudatos kezelésében. A nemzetközileg elismert TTI Success Insights által kialakított „4 színes” személyiségtesztet és motivátor analízist, valamint a hozzá tartozó 52 oldalas részletes riportot, mint segédletet, most ajándékba adjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj a meghirdetett napok bármelyikén egy 1,5 órás egyéni coachingot! A kiértékelő találkozót 14:30 – 16:00 vagy 16:30 – 18:00 óra közöttre tudjuk egyeztetni. (A teszt sikeres futtatásához legalább egy hetet szánj jelentkezéstől a kiválasztott időpontig.)

Programdíj:

75. 000 Ft + ÁFA / fő

Jelentkezés
Go to Top