Örömmel jelentjük be, hogy a nemzetközi Krauthammer egyesítette erőit a holland Lepayával, hogy a humán képzések terén szerzett 50 éves tapasztalatát integrálja a Lepaya digitális technológiájával és megoldásaival! Az összeolvadás eredményeként létrejön Európa legnagyobb innovatív oktatási technológiákat használó és készségfejlesztő (edTech és upskilling) cége. Így a nagyvállalatok 21. századi fejlesztési igényeit magas szinten elégítjük ki csúcsminőségű képzést kínálva a szervezet minden szintjén dolgozóknak, illetve vezetőknek, elősegítve ezzel a globális vállalkozások sikerességét.

Átfogó képzési platform

A Lepaya olyan készségfejlesztő megoldásokat kínál, amelyek a tehetségek megtartására és a termelékenység növelésére összpontosítanak. Teszik ezt online, offline képzéseken, a virtuális valóság (VR) és a mesterséges intelligencia (AI) használatával ötvözve a soft skill és hard skill elemeket egy új fogalom, a power skills alatt. A Krauthammer egyedi szakértelmének és a Lepaya high-tech megközelítésének ötvözése jelentős lépés a humán fejlesztési szektorban, ahol a cég így vezető szereplőként a legfejlettebb képzési megoldásokat biztosítja az ügyfeleknek.

Az egyesített cég több mint 1000 globális ügyfelet szolgál ki világszerte, köztük az ING-t, a Dell-t, a Maersket, DS Smitht, Janssent és a Freudenberget.

Reméljük hamarosan együtt indulunk ezen a forradalmian új úton a képzések területén.