Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a jvisnyei@krauthammer.com címen)

Jelentkezés
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Robert Capa – a tudósító

Kockázatvállalás

Innováció

Érdekérvényesítés

Személyiségünk egyik meghatározó vonása, hogy mennyire vagyunk elővigyázatosak, illetve kockázatvállalók. Az óvatosság hasznos, de ahhoz, hogy valami új dologba kezdjünk, óhatatlanul szükség van némi merészségre. Nyitottság az új megoldások felé fontos és fejleszthető skill, amit az élethosszig tanulás korszakában  szükséges is fejleszteni. Aki nyitott a változásra az nem ragad le kézenfekvő magyarázatoknál és ez a képesség az egyéni érdekérvényesítésben is nagy segítségére lesz.

Ár: 2 félnapos workshop regisztráció esetén 25.000 Ft / Fő / Workshop, egyébként 35.000 Ft / Fő / Workshop
Szerződött partnereknek csomagár lehetséges.

A Workshop kiegészíthető 3 és 6 alkalmas egyéni ArtCoaching foglalkozással, ahol lehetőség van mélyebb, és személyesebb problémafeldolgozásra.

Jelentkezés

Workshop regisztráció

A küldés gombra kattintva munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a regisztráció véglegesítéséhez.