Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

„A jó vezető pontosan olyan, mint egy kertész (…) a jövőért dolgozik, azokért a gyümölcsökért, amelyek majd később fognak megérni.” 
Nelson Mandela

Hogyan alapozhatom meg vezetői szemléletemet? Milyen vezetői eszköztár az, amivel rendelkezem, mire lehet még szükség? Miként lehetek magam is pozitív hatású, rugalmas, ugyanakkor hatékony vezető? Miként történjen a delegálás? Mi a különbség menedzser és vezető között? A Vezetők Eszköztára képzés ezekre a kérdésekre válaszol.

Akiket a képzésre várunk:

  • Frissen kinevezett vezetők

  • Rutinos, több éve vezetőként dolgozók
  • Csapat-, és projektvezetők (team leaderek)

A meglévő készségek csiszolása, a változások megfelelő kezelése, a hiányzó kompetenciák kialakítása folyamatos munka. Nem érdemes elhanyagolni, különösen, ha emberek irányítása a lett a feladatunk. Programunk segít eligazodni a vezetővé válás – időnként embert próbáló – útján, valós képet kialakítva önmagunkról, készségeinkről, személyes fejlődési irányainkról. A cél egyértelmű: kiváló munkatársból valódi, hatékony vezetővé érni sikeressé téve a ránk bízott csapatot.

Módszertan:

  • 4×1 nap (3-4 hét a tréningnapok között)
  • 8-10 fős csoportok
  • Interaktív, mindenkit megmozgató viták, szituációs gyakorlatok, pozitív szándékú egyéni visszajelzések
  • Egyéni akciótervek és beszámolók a konkrét eredményekről
  • Group coaching megközelítés
  • Összefoglaló memóriakártyák és mobilon futó applikáció (KOACH, Klaxoon), hogy mindig zsebben legyen a tudás

A “Jelentkezési űrlap” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

További információ
Jelentkezési űrlap
Go to Top