Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.
Értékesíteni az internet korában nem lehet. Aki vásárolni akar, néhány kattintással, vagy a mobiltelefon megérintésével elintézi. Az értékesítés lehetetlen. Lehetetlen? Vagy csak át kell alakulnia? Korszerűbbé kell válnia? Hogyan?

”A versenytársaiddal szemben fenntartható egyetlen előny az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők.”
Arie de Geus, holland üzletember, teoretikus

A 21. század új környezetet teremtett az értékesítéshez. Az ügyfelek tájékozottabbak, az internet és a közösségi média hatása jelentős, a beszerzési folyamatok gyorsulnak, egyszerűsödnek. A termék és szolgáltatásismeret, a magas kiszolgálási színvonal ma már alapelvárás, aki sikeres akar lenni ezen a területen, annak sokkal többet kell nyújtania. Hatásgyakorlás, kommunikáció. A jók között is a legjobbnak lenni. A kérdés csak az: hogyan? Erre keressük a választ speciális értékesítési képzésünkön.

Fő célcsoport

  • Értékesítők

  • Üzletkötők

  • Kiemelt ügyfélmenedzserek, kapcsolattartók

Módszertan

  • 4×1 nap (3-4 hét a tréningnapok között)
  • 8-10 fős csoportok
  • Interaktív, mindenkit megmozgató viták, szituációs gyakorlatok, pozitív szándékú egyéni visszajelzések
  • Egyéni akciótervek és beszámolók a konkrét eredményekről
  • Group coaching megközelítés
  • Összefoglaló memóriakártyák és könyvecskék

Képzési díj:

360.000 Ft + ÁFA / fő (min.2 fő / vállalat esetén: 340.000 Ft + ÁFA / fő)

Az “Online jelentkezés” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft. honlapjára.

További információ
Online jelentkezés
Go to Top