Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a jvisnyei@krauthammer.com címen)

Jelentkezés
Események betöltése

A nők még mindig alulreprezentáltak a felső vezetésben Európában, különösen Magyarországon, holott a kollektív tudat szerint a nők együttműködőbbek, kreatívabbak, eredményorientáltabbak és empatikusabb vezetőknek számítanak. A négy napos női vezetőképzés a vezetés teljes eszköztárának felvonultatásával és a hiteles hatásgyakorlás összetevői révén igyekszik segíteni az arányok javításában.

Fő célcsoport

  • Női vezetők (vállalat méretétől független)
Hogyan találja meg egy nő a helyét a vezetési világban? Milyen a jó női vezető? Mennyire számítanak a nemi különbségek döntési helyzetben? Hogyan tudják a nők vezető pozíciókban kiemelni az erősségeiket és leküzdeni az akadályokat?
További információ
Jelentkezési űrlap

Workshop regisztráció

A küldés gombra kattintva munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a regisztráció véglegesítéséhez.