Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése

Tudatos hatásgyakorlás és kommunikáció

Hogyan tudunk szervezeti szinteken átívelően, minden irányban hatni és hatékonyan kommunikálni? Milyen eszközeink vannak például a negatív vélemények higgadt kezelésére, vagy a nehéz helyzetek, konfliktusok konstruktív megoldására? Hogyan erősítsük személyes márkánkat és bővítsük kapcsolatrendszerünket hatékonyan? Miként tudunk felfelé befolyásolni?

A fejlett kommunikációs készség és a tudatos hatásgyakorlás manapság az egyéni siker kulcstényezői szakmától és pozíciótól függetlenül. Mindegy, hogy ügyfeleinkkel, más szakmai hátterű vagy külföldi kollégáinkkal, feletteseinkkel kell kommunikálni, a másik nézőpontjának figyelembe vétele és saját üzenetünk hatékony átadása nélkül nem lesz elég eredményes az együttműködés, szervezeti és egyéni céljaink elérése csorbulhat.

A három napos képzés a hatékony kommunikáció eszköztárának felvonultatásával és a 360 fokos pozitív befolyásolás módszereivel kívánja fejleszteni ezen fontos készségeket.

Módszertan:

  • 3-4 hét a tréningnapok között
  • 8-10 fős csoportok
  • Interaktív, mindenkit megmozgató viták, szituációs gyakorlatok, pozitív szándékú egyéni visszajelzések
  • Egyéni akciótervek és beszámolók a konkrét eredményekről
  • Group coaching megközelítés
  • Összefoglaló memóriakártyák, hogy mindig zsebben legyen a tudás

Fő célcsoport

  • Legalább 5 év tapasztalattal rendelkező munkatársak, szervezeti szinttől függetlenül

A “Jelentkezési űrlap” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

További információ
Jelentkezési űrlap