Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Tudatos hatásgyakorlás és kommunikáció

Hogyan tudunk szervezeti szinteken átívelően, minden irányban hatni és hatékonyan kommunikálni? Milyen eszközeink vannak például a negatív vélemények higgadt kezelésére, vagy a nehéz helyzetek, konfliktusok konstruktív megoldására? Hogyan erősítsük személyes márkánkat és bővítsük kapcsolatrendszerünket hatékonyan? Miként tudunk felfelé befolyásolni?

A fejlett kommunikációs készség és a tudatos hatásgyakorlás manapság az egyéni siker kulcstényezői szakmától és pozíciótól függetlenül. Mindegy, hogy ügyfeleinkkel, más szakmai hátterű vagy külföldi kollégáinkkal, feletteseinkkel kell kommunikálni, a másik nézőpontjának figyelembe vétele és saját üzenetünk hatékony átadása nélkül nem lesz elég eredményes az együttműködés, szervezeti és egyéni céljaink elérése csorbulhat.

A három napos képzés a hatékony kommunikáció eszköztárának felvonultatásával és a 360 fokos pozitív befolyásolás módszereivel kívánja fejleszteni ezen fontos készségeket.

Módszertan:

  • 3-4 hét a tréningnapok között
  • 8-10 fős csoportok
  • Interaktív, mindenkit megmozgató viták, szituációs gyakorlatok, pozitív szándékú egyéni visszajelzések
  • Egyéni akciótervek és beszámolók a konkrét eredményekről
  • Group coaching megközelítés
  • Összefoglaló memóriakártyák, hogy mindig zsebben legyen a tudás

Fő célcsoport

  • Legalább 5 év tapasztalattal rendelkező munkatársak, szervezeti szinttől függetlenül

A “Jelentkezési űrlap” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

További információ
Jelentkezési űrlap
Go to Top