Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Hogyan jön létre, formálódik egy élményalapú szervezet? Tudatosítanunk kell, hogy minden vezető számára is fontos, hogy a vezetés élmény legyen. És mint tudjuk, a felsőbb szinten végbe menő folyamatok legyűrűznek a szervezet minden szintjére. Ha egy vezető magáénak érzi a humán élmény fontosságát, ha képes ennek érdekében a munkavállalókat érintő folyamatokat mélységében elemezni, akkor komoly esély van arra, hogy valóban megvalósul az átmenet a munkavállalói élménytől a humán élményig.

Human Experience fejlesztés Workshop Sorozat a Human Digital Group szervezésben a Krauthammer Magyarország ajánlásával.

Manapság a HR szakma slágere a „Munkavállalói Élmény”. Amíg az elégedettségi-, és elkötelezettségi ráták adott időpontban állítanak fel diagnózist a cégről, addig a „munkavállalói élmény” egy folyamatot fed le, ami a munkavállaló belépésétől (sőt már a kiválasztási folyamaton szerzett első benyomásoktól) az egész cégnél töltött ideje alatt megélt tapasztalatokból áll. Az ügyfélközpontúság mellett munkavállalóink élménye, azaz a „munkavállaló-központúság” is a siker kulcsa.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy még bőven van tennivaló annak érdekében, hogy a munkavállalói élmény fejlesztése meghozza a kívánt üzleti eredményeket. A fejlődés további iránya az emberközpontú, humán megközelítésben rejlik.

A négyszer fél napos workshop sorozat célja a Humán Élmény fejlesztésének előmozdítása a programunkon résztvevők szervezeteinél.

A workshopok egymásra épülnek, ugyanakkor egy-egy alkalmon való részvétel is értékes muníciókat ad a résztvevőknek a humán élmény szervezetükön belüli fejlesztéséhez.

Ár:

A 4 önálló alkalomból álló workshop sorozat képzési díja alkalmanként 300.000 Ft + Áfa/csoport, a teljes workshop sorozat igénybevétele esetén 1.000.000 Ft + Áfa/csoport. (1 csoport max. 16 fő)

Az “Online jelentkezés” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Online jelentkezés
Go to Top