Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

A személyes kiválóság új szintje

A csúcsteljesítők nem véletlenül azok. Siker és elismerés iránti szükségletük az átlagosnál nagyobb, így tehetségükből, képességeikből 120%-ot adnak. Kiválóan alkalmazkodnak a szervezeti elvárásokhoz, ám gyakran elhanyagolják saját igényeiket. Ez a fajta gondolkodásmód nem szolgálja testi-lelki jóllétüket, ami a 21. századi munkavállalók egyre fontosabb elvárása. Ma egyre inkább vágyunk arra, hogy legyen elég kedvünk és energiánk az életünk összes fontos területére, hogy azokat teljes odaadással végezzük és élvezzük.

„A sikerességet nem csupán a jobb időgazdálkodás eredményezi, hanem a határaink jobb menedzselése. A szerepeink közti egyensúly megteremtéséhez döntéseket kell hoznunk önmagunkról, és megtanulni élvezni azokat.” /Betsy Jacobson/

Miként biztosíthatjuk, hogy a kiemelkedő teljesítmény mellett a csúcsteljesítők stressz és energiaszintje fenntartható módon optimális marad? Miként lehetnek ők egyszerre sikeresek és élhetnek teljes – fizikai, érzelmi, intellektuális és szellemi – életet? Különleges programunkat főleg csúcsteljesítő vezetőknek és tehetségeknek terveztük, akiknél ezek a kérdések különösen fontosak.

Fő célcsoport

  • Kiemelt tehetségeknek
  • Csoportvezetőknek
  • Projektvezetőknek
  • HR szakembereknek

Módszertan:

  • 2×1 nap (3-4 hét a tréningnapok között)
  • 8-10 fős csoportok
  • Interaktív, mindenkit megmozgató viták, szituációs gyakorlatok, pozitív szándékú egyéni visszajelzések
  • Egyéni akciótervek és beszámolók a konkrét eredményekről
  • Group coaching megközelítés
  • Összefoglaló memóriakártyák és mobilon futó applikáció, hogy mindig zsebben legyen a tudás

A “Jelentkezési űrlap” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

További információ
Jelentkezési űrlap
Go to Top