Krauthammer Blog   •  2018. március 13.

connectit digitális transzformáció
A
21. század munkavállalói és különösen az Y generáció tagjai tanulási szokásainak megváltozásával, átalakult a képzési programok felépítése is. A tantermi tréning mellett, azt kiegészítendő más beavatkozásokat is beépítünk egy hatékony, modern fejlesztő programba.
A Krauthammer tanácsadóinak nagy tapasztalata van a Blended Learning Journey (integrált tanulási útvonal) kialakításánál, főként vezetőfejlesztési és értékesítés fejlesztési programok esetén. Ezeknél tipikusan a következő elemeket alkalmazzuk:
Résztvevők készségeinek, fejlesztési igényeinek felmérése. Ezt három féle módon is végezhetjük:
  • szóbeli vagy írásbeli interjúkkal,
  • önjellemzéses módon a kompetenciák, személyiség típus és a motivátorok felmérésével,
  • a Krauthammer 4 Szintű Skála nevű 180/360 fokos kompetencia felmérésen keresztül is.
Szóbeli vagy írásbeli szerződés a résztvevő és vezetője között a résztvevő kijelölt fejlődési céljainak elérése érdekében. Nagyban segíti a résztvevő elköteleződését a program iránt.
E-learning modulok a képzési alkalmakra való felkészülésként vagy a tréningeken tanultak elmélyítéseként. Partnerünk ebben a CrossKnowledge, Európa vezető távtanulási megoldás szállítója. Egy tipikus 3×1 vagy 4×1 napos program esetén a résztvevők 4-6 e-learning modult végeznek el
Csoportos képzési alkalom, workshop. Gyakorlatias, interaktív és egyéni akciótervekkel zárt 3-5 alkalom, közöttük 3-6 hét gyakorlási periódussal.
Egyéni coaching alkalom külső vagy belső coachcsal. Történhet peer coaching formában, ahol a résztvevők egymással alkotnak coaching párokat vagy triókat. Ebben az esetben a résztvevők felelőssége a találkozók megszervezése, amely nagyban növeli saját tanulási folyamatuk iránti elköteleződésüket is.
Virtuális workshopot vagy webinart is tarthatunk a program témáiban.
Eredmények prezentálása a vezetők, megbízók felé, amely tartalmazza a trénerek megfigyeléseit és javaslatait is a résztvevőket illetően.

Ossza meg ismerőseivel!

AJÁNLOTT BEJEGYZÉSEK