Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a dszarka@krauthammer.com címen)

Az „Aktuális Workshopok” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Aktuális Workshopok
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Már lehet jelentkezni őszi nyílt képzéseinkre. Érdemes regisztrálni és élni a 10% kedvezményt nyújtó early bird lehetőséggel.

A KKV-k és a multik egy dologban azonosak: szükségük van inspiráló vezetőkre, akik új távlatokat nyitnak vállalatuk számára. Az általunk nyújtott kompetenciafejlesztések kitérnek az üzleti szemléletre, az új technológiák és digitális eszközök használatára, a sikeres sales tevékenységhez kapcsolódó adatelemzésre és a stratégiai gondolkodás elmélyítésére. Az eredmény azonnal mérhető a szervezet hatékonyságán.

Vezetők eszköztára

novenber 15. 4×1 nap 360.000 Ft + ÁFA / fő, 2 fő / vállalat esetén: 340.000 Ft + ÁFA / fő

vezetők eszköztára vezetőfejlesztés vezetői eszköztár

Hogyan alapozhatom meg a saját vezetői szemléletemet? Milyen eszköztárral rendelkezem, mire lehet még szükség? Hogyan hozhatom ki a legtöbbet magamból és a munkatársaimból? A meglévő készségek csiszolása, finomítása, a hiányzó kompetenciák kialakítása folyamatos munka, amit nem érdemes elhanyagolni, ha emberek, csapatok irányítását kaptuk feladatul. Mi a különbség a menedzser és a vezető között? Hogyan lehetek magam is pozitív hatású, rugalmas, ugyanakkor hatékony vezető? Programunk segít megválaszolni ezek a kérdéseket, megalapozza a napi gyakorlatban jól használható vezetői eszköztárat, segít valós képet alkotni önmagunkról, készségeinkről, illetve megtalálni a személyes fejlődési irányokat.

További információ

Üzleti szemlélet

szeptember 27. 2×1 nap 180.000 Ft + ÁFA / fő, 2 fő / vállalat esetén: 160.000 Ft + ÁFA / fő

Az ötleteink 95% sosem valósul meg. Mi kell ahhoz, hogy ezen az arányon drasztikusan javítsunk? Hogyan lehet üzleti szemlélettel közelíteni egy ötletet, legyen az egy javító intézkedés, vagy egy Startup felállítása? Outside-in és Inside-out megközelítések, valamint az érintettek körének feltérképezése és befolyásolása is segít a stratégiánk kiindulópontjainak meghatározásában és sikeres képviseletében. Mindezt pedig egy felgyorsult VUCA világban.

További információ

Sales Management

október 3. 5×1 nap 450.000 Ft + ÁFA / fő, 2 fő / vállalat esetén: 430.000 Ft + ÁFA / fő

krauthammer sales menedzsment

Jelentős fejlődésre van szükség ahhoz, hogy az elkötelezett értékesítőből kiváló értékesítési vezető váljon. Kiemelkedő vezetői képességekre és az értékesítési technikák, készségek és folyamatok tudatos alkalmazására van szükség. Programunk mindkét irányban támogatja a fejlődést. A részvevők egyrészt megtanulják, hogy a szorító körülmények mellett is hogyan képesek motiváló környezetet létre hozni. A konkrét célok kitűzése mellett biztosítaniuk kell, hogy a célokat a csapat egésze és minden egyes tagja teljesíti a legjobb képességei biztosításával.

További információ

LeadIT

október 11. 3×1 nap 270.000 Ft + ÁFA / fő, 2 fő / vállalat esetén: 250.000 Ft + ÁFA / fő

nokacsucson

A sikeres technológiai vezetők három működési területre figyelnek tudatosan és folyamatosan: a célok elérésére, a fontos stakeholderek kezelésére és az egyének fejlesztésére. Az átlagos technológiai vezetők túlnyomórészt csupán az első területre koncentrálnak. Emiatt, a – gyakran a szakértelmük miatt kiemelt – IT vezetők szemléletének és leadership készségeinek fejlesztése létfontosságúvá válik, ha komplex módon szeretnék csapataikat működtetni. A LeadIT nevű programot pontosan azért hoztuk létre, hogy a technológiai környezetben dolgozó vezetők hatékonyan járuljanak hozzá az IT megfelelő beágyazottságához és a tehetségek megtartásához.

További információ

ConnectIT

október 16. 4×1 nap 360.000 Ft + ÁFA / fő, 2 fő / vállalat esetén: 340.000 Ft + ÁFA / fő

connectit digitális transzformáció

Minden cégnél az IT munkatársakra egyre kiemelkedőbb szerep hárul és nemcsak a rendszerüzemeltetés, de gyakran a fejlesztések, projektek, üzleti megoldások területén. Adatokat kell tudniuk elemezni együtt a sales és marketing munkatársakkal, érteni a pénzügy és operáció napi kihívásait, sőt proaktívan ötleteket eladni a vezetőségnek, vagy gyakran külső megrendelőkkel tárgyalni, projekteket menedzselni. Programunk az elmúlt évek iparági tapasztalatait összegyűjtve a legaktuálisabb kommunikációs szituációkban segíti a szakembereket érvényesülni, mint szóbeli hatásgyakorlás, meggyőzés, hatékony értekezletek, ötletek eladása, delegálás, vagy a projektmanagement humán oldala, feladatok kiadása.

További információ

PresentIT

december 4. 2×1 nap 180.000 Ft + ÁFA / fő, 2 fő / vállalat esetén: 160.000 Ft + ÁFA / fő

presentationskills

Presenting yourself and your message is increasingly important in business. Those who can comfortably and effectively present in public command attention, respect and compensation. What is the core message of your presentation? What do you need to show to support your core message and how can you grab and hold the attention of the audience? In this journey you will be actively presenting and receive feedback in order to improve the quality of your presentations.

További információ

Stratégiai vezetés

december 12. 5×1 nap 450.000 Ft + ÁFA / fő, 2 fő / vállalat esetén: 430.000 Ft + ÁFA / fő

stratégiai vezetés

A hiteles vezető azon felül, hogy embereit egyenként, csapatban is tudja motiválni, stratégiai gondolkodással is rendelkezik. Ötleteit képes üzleti szemlélettel megvalósítani és támogatókat szerezni a döntéshozók szintjén, elérni az összes stakeholdert. Outside-in és inside-out elemzéseket végez és megfelelő kreativitásra ösztönzi az érintetteket a legjobb megoldások megtalálásához vezető úton. Mit jelentenek a 21. század olyan kulcs szavai mint: design thinking, agilis szervezet vagy digitális transzformáció? Mi az a vállalati kultúra amely a VUCA világban a leg megfelelőbb választ adhatja korunk kihívásaira? Ezt a programot olyan tapasztalt vezetőknek ajánljuk, akik karrierjükben a stratégiai szinthez jutottak vagy önálló üzletág irányításáért felelősek.

További információ

Go to Top