Workshop programok

A digitális korban egyre aktuálisabb az élethosszig tartó tanulás. Mi nem hagyjuk ki a nyarat sem, 12 inspiráló nyári workshopunk témái közül mindenki talál kedvére valót. Új megközelítésünk az ArtCoaching ©, új terület az egészség workshop és kifejezetten digitális témával is foglalkozó esemény a gamification, a sales menedzsment és a virtuális meetingek workshopok.

Helyszín: Danubius Grand Hotel Margitsziget

Időtartam: 9:00-13:00 vagy 13:00-17:00
(Adott workshopnál jelezve)

workshop

Ár: 25.000 Ft + ÁFA/ fő/ alkalom, 2 fő, vagy 2 workshopra történő regisztráció esetén vagy szerődött partnereknek, egyébként 35.000 FT +Áfa/ fő/ alkalom.

(Egyéni, kedvezményes árajánlatokért kérjük érdeklődjön a jvisnyei@krauthammer.com címen)

Az “Online jelentkezés” gomb megnyomását követően átirányítjuk a lebonyolítással megbízott partnerünk a Human Digital Group Kft honlapjára.

Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Nyári akciós ajánlatunkban az önismeretet és személyes fejlődést támogató coaching tanácsadást adunk személyiség teszttel (DISC és motivátorok) egybekötve – kellemes környezetben a Margitszigeten. Az egyéni online felmérést és riportot mi álljuk!

Együttműködő partnerünk: Human Digital Group

Kiknek ajánljuk? Akik még, vagy már nincsenek szabadságon, és forró nyári munkanapjaikban személyes fejlődésükért kívánnak tenni.  A témában jártas tanácsadóink olyan helyzetekre segít felkészülni,  mint karrierváltás vagy előléptetés. Ezen felül nagyon hasznos lehet a csapategyüttműködés fejlesztésében, különböző motivávációs és kommunikációs igények felismerésében és annak tudatos kezelésében. A nemzetközileg elismert TTI Success Insights által kialakított „4 színes” személyiségtesztet és motivátor analízist, valamint a hozzá tartozó 52 oldalas részletes riportot, mint segédletet, most ajándékba adjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj a meghirdetett napok bármelyikén egy 1,5 órás egyéni coachingot! A kiértékelő találkozót 14:30 – 16:00 vagy 16:30 – 18:00 óra közöttre tudjuk egyeztetni. (A teszt sikeres futtatásához legalább egy hetet szánj jelentkezéstől a kiválasztott időpontig.)

Programdíj:

75. 000 Ft + ÁFA / fő